خروش صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی برعلیه نتانیاهو | قطار شهری قدس مسدود شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) حمایت دولت از برگزاری کنسرت همایون شجریان زلنسکی و رهبران اروپایی فردا با ترامپ گفت‌و‌گو می‌کنند نتانیاهو از سفر ماکرون به اراضی اشغالی ممانعت کرد اعتراف آژانس بین المللی انرژی اتمی به جاسوسی بازرسانش در ایران واکنش عراقچی به شایعه لغو عضویت ایران در شانگهای نتانیاهو: تظاهرکنندگان اسرائیلی مرا تهدید به قتل می‌کنند منابع مرحله چهارم کالابرگ به حساب شرکت مجری واریز شد+ جزییات بازتاب دور جدید عملیات حماس علیه ارتش اسرائیل در رسانه عبری آسوشیتدپرس: ایران و آژانس درباره از سرگیری بازرسی‌ها به توافق دست نیافتند تظاهرات به سوی مقر نخست وزیر رژیم صهیونیستی آغاز شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) مشاور نخست‌وزیر انگلیس با لاریجانی گفت‌و‌گو کرد واکنش قطر به حمله اسرائیل به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در لبنان حمله موشکی یمن به اسرائیل + فیلم (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) اتحادیه اروپا نگران همگرایی ایران، روسیه، چین و کره شمالی است گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران تکرار شد | ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران گروسی: مذاکرات احیای بازرسی‌ها در ایران طولانی نشود معاون عراقچی با عمار حکیم در عراق دیدار کرد ۳ شهید درپی حملات اسرائیل به جنوب لبنان (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) رای‌گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه سی‌اف‌تی (CFT) به جلسه بعد موکول شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پوتین برای دیدار با زلنسکی اعلام آمادگی کرد رایزنی اولیانوف با گروسی درباره ایران پوتین: توافقات با چین برای هر دو طرف سودمند است گردان‌های القسام به ارتش اشغالگر حمله کردند (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پنتاگون: حمله به ونزوئلا پایان ماجرا نخواهد بود شاباک مدعی شد؛ طرح ترور بن‌گویر را خنثی‌ کرده است پزشکیان وارد تهران شد | تشریح دستاورد‌های سفر ۴ روزه به چین
سرخط خبرها

خروش صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی برعلیه نتانیاهو | قطار شهری قدس مسدود شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۶۱۸۱
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۹
خروش صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی برعلیه نتانیاهو | قطار شهری قدس مسدود شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴)
صد‌ها شهرک نشین معترض پس از تجمع گسترده در مقابل اقامتگاه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، قطار شهری قدس را در مرکز شهر مسدود کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه‌های عربی به نقل روزنامه «تایمز» رژیم صهیونیستی افزودند: تظاهرکنندگان روی زمین نشستند و شعار‌هایی برای توافق با حماس بر سر گروگان‌ها (اسیران صهیونیست در غزه) و پایان جنگ، سر دادند و مسیر قطار‌های شهری در هر دو جهت را مسدود کردند.

بر اساس این گزارش، ده‌ها پلیس و افسر پلیس مرزی رژیم اسرائیل، معترضان را محاصره کردند و افسران سواره نظام نیز در محل حاضر شدند.

به گزارش تایمز اسرائیل، خانواده‌ها و هواداران گروگان‌ها (اسیران صهیونیست در غزه) عصر چهارشنبه پیش از یک تجمع بزرگ، به سمت محل اقامت نتانیاهو راهپیمایی کردند.

معترضان برای مدت کوتاهی جاده‌های ورودی قدس را مسدود کردند، در حالی که دانشگاهیان در مقابل دیوان عالی رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

بر این اساس، خانواده‌های اسیران صهیونیست در غزه در «روز آشوب»، از کنست (مجلس رژیم صهیونیستی) تا اقامتگاه نتانیاهو در قدس راهپیمایی اعتراضی برگزار کردند و از کابینه خواستند تا برای آزادی ۴۸ اسیری که هنوز در اسارت حماس در غزه هستند، مذاکره کند.

همزمان، معترضان در نقاط دیگر سرزمین‌های اشغالی فلسطین بصورت موقت چندین جاده از جمله جاده یک، بزرگراه کلیدی «تل‌آویو - قدس» و بزرگراه ۴۳۱ را مسدود کردند.

تایمز اسرائیل گزارش داد که خانواده‌های گروگان‌ها (اسیران صهیونیست در غزه)، پس از جلسه‌ی پر تنش «کمیته امور خارجه و دفاع (جنگ)» که در آن پدر «رام براسلاوسکی» از گروگان‌های در دست حماس، قانونگذاران را به «نوشیدن خون گروگان‌ها» با پیشبرد حمله گسترده به نوار غزه متهم کرد، کنست (مجلس رژیم صهیونیستی) را ترک کردند.

«اوفیر» پدر رام براسلاوسکی فریاد زد: «به جای نوشیدن شراب، خون گروگان‌ها را خواهید نوشید. خونشان را خواهید نوشید، چون مرده‌اند.»

او خطاب به نمایندگان کنست گفت: «همه شما باید به خانه بروید… پسرم دارد می‌میرد، آیا این موضوع برای کسی از شما اهمیت دارد؟ این اتفاق در زمان شما رخ داده است.»

به نوشته تایمز اسرائیل، «براسلاوسکی»، صهیونیست ۲۱ ساله، در جریان حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ حماس، از جشنواره موسیقی ربوده شد و در نوار غزه توسط گروه جهاد اسلامی فلسطین نگهداری می‌شود.

گروه جهاد اسلامی فلسطین در ماه ژوئیه، ویدئویی از براسلاوسکی منتشر کرد و افزود که این ویدئو چند روز قبل از قطع ارتباط با ربایندگانش ضبط شده است که باعث شد سرنوشت او نامعلوم بماند.

آتش زدن یک خودرو در نزدیکی خانه نتانیاهو / ۲ نفر به ظن آتش زدن عمدی دستگیر شدند

به گزارش روزنامه تایمز اسرائیل، پس از آنکه معترضان، سطل‌های زباله و لاستیک‌ها را در نزدیکی محل اقامت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم در قدس به آتش کشیدند، این آتش‌سوزی‌ها تصادفاً به خودروی یک نظامی ذخیره ارتش اسرائیل منجر شد.

تظاهرات در سرزمین‌های اشغالی فلسطین/ معترضان قطار شهری قدس را مسدود کردند

پلیس و طیف‌های سیاسی مختلف رژیم اسرائیل این اقدام را محکوم کردند.

بر اساس این گزارش، آتش‌سوزی‌های روز چهارشنبه منجر به تخلیه خانه‌های مردم محلی شد.

سازمان‌دهندگان آن تظاهرات، آتش‌سوزی‌ها را رد کردند، اگرچه متحدان نتانیاهو به سرعت آتش‌سوزی‌ها را به معترضان ربط دادند و دادستان کل اسرائیل را به اجرای گزینشی قانون متهم کردند.

قانونگذاران مخالف کابینه رژیم اسرائیل ضمن محکوم کردن آتش‌سوزی‌ها، در عین حال کابینه را به دلیل‌عدم دستیابی به توافق با حماس برای آزادی گروگان‌ها (اسیران صهیونیست در غزه) محکوم کردند.

به نوشته تایمز اسرائیل، نتانیاهو ساعاتی پس از وقوع این حادثه در مورد آن اظهار نظر کرد و گفت که معترضان «دقیقاً مانند فاشیست‌ها» رفتار کردند.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->